Skip to main content

Over mij – Frank van de Gevel

Mijn naam is Frank van de Gevel en ik ben opgegroeid in Borkel en Schaft. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie werkte ik tevens bij Fitclub de Paal (gevestigd in Bergeijk) als fitness instructeur.

Na mijn studie ben ik me gaan specialiseren in hand- en polsklachten. In 2018 ben ik afgestudeerd als handtherapeut aan de Hand Academy in Amsterdam. Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gevolgd waarmee ik me heb gespecialiseerd in onder andere triggerpoints, medical taping en shockwave therapie.

De grote diversiteit van verschillende klachten houdt voor mij het vak fysiotherapie interessant. Ik vind het leuk om te werken met verschillende mensen en hierop de behandeling aan te passen. Een belangrijk doel hierbij is om te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is, om het zelfherstellend vermogen te optimaliseren en soortgelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik de bijdrage die ik kan leveren aan de verbetering van kwaliteit van leven voor de cliënt.

 

Fysio Van de gevel heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf niets hoeft te regelen. Er wordt rechtstreeks gedeclareerd  bij uw zorgverzekeraar.

Neem vrijblijvend contact op.

portretfoto Frank van de Gevel