Skip to main content

FAQ

Veelgestelde vragen

Over Fysio van de Gevel

We hebben enkele van de meest gestelde vragen over onze praktijk verzameld. Staat je vraag er niet bij? Klik hieronder op “Stel een vraag” en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste afspraak?

Tijdens je eerste afspraak zal er een grondige evaluatie plaatsvinden om je huidige conditie en je doelen voor de behandeling te beoordelen. Daarna zal ik een gepersonaliseerd behandelplan opstellen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Wordt fysiotherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

Fysio van de Gevel heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit wil zeggen dat u met een aanvullende fysiotherapieverzekering de behandelingen vergoed krijgt. Let wel op, het aantal vergoede behandelingen verschilt per zorgverzekeraar. Samen kunnen we kijken hoe u verzekerd bent voor de vergoedingen.

Heb ik een doorverwijzing nodig van een arts om een afspraak te maken?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig van een arts om bij mij een afspraak te maken. Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen voor een consult.

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en handtherapie?

Handtherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Terwijl een fysiotherapeut een breed scala aan lichamelijke klachten behandelt, focust een handtherapeut specifiek op klachten van de hand en de pols. Bij Fysio van de Gevel heb ik ervaring met beide disciplines.