Skip to main content

Vergoedingen en tarieven

Vergoedingen zorgverzekeraars

Fysio Van de Gevel (gevestigd in Bergeijk) heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit wil zeggen dat u met een aanvullende fysiotherapieverzekering  de behandelingen vergoed krijgt. Let wel op, het aantal vergoede behandelingen verschilt per zorgverzekeraar. Samen kunnen we kijken hoe u verzekerd bent voor de vergoedingen.

Vergoedingen bij chronische aandoeningen

Fysiotherapie bij chronische aandoeningen (volgens de landelijke lijst chronische aandoeningen) wordt vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 fysiotherapie behandelingen worden door een eventuele aanvullende verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent, dan zijn de eerste 20 behandelingen dus voor eigen rekening.

Vergoedingen voor kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar ontvangen vanuit de basisverzekering altijd 100% vergoeding voor de eerste 18 behandelingen zonder eigen risico. Daarna volgen dezelfde vergoedingen als bij volwassenen. Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering en of de indicatie op de ‘chronische lijst van aandoeningen’ voorkomt.

Behandeling hand en polsklachten

Hieronder vindt u een opsomming van de tarieven

Tarieven fysiotherapie

Screening, intake en onderzoek € 45,-
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,-
Fysiotherapie (tevens shockwave en handtherapie) € 35,-
Toeslag behandeling aan huis € 15,-

De afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.