Skip to main content

Over mij

Het verhaal achter Fysio van de Gevel

Frank van de Gevel

Mijn naam is Frank van de Gevel, opgegroeid in het charmante Borkel en Schaft en de trotse oprichter van deze praktijk. Mijn reis begon na mijn afstuderen als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2015. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan met fysiotherapie en psychologie in Someren.

Mijn ambitie reikte verder. Ik specialiseerde me in hand- en polsklachten, studeerde af als handtherapeut in 2018, en volgde extra cursussen over triggerpoints, medical taping en shockwave therapie. Het mooiste deel van mijn werk? Het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mijn cliënten. En dat is precies waar Fysio van de Gevel voor staat – jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Maak een afspraak
Shockwave therapie op schouder

Mijn werkwijze

Bewezen en onderbouwde behandelmethoden

Behandeling arm en elleboog

Bij Fysio van de Gevel ga ik voor een persoonlijke aanpak. Ik begrijp dat ieder lichaam uniek is en dus moet elke behandeling dat ook zijn. Bij je eerste bezoek voer ik een grondige evaluatie uit om jouw specifieke behoeften in kaart te brengen.

Vervolgens ontwikkel ik een gepersonaliseerd behandelplan dat is ontworpen om je te helpen jouw fysieke doelen te bereiken.

Mijn behandelingen omvatten manuele therapie, oefentherapie en meer, afhankelijk van jouw unieke situatie en behoeften. Ik ben er om jou te ondersteunen bij elke stap naar welzijn.

Maak een afspraak