Skip to main content

Praktijk voor Fysiotherapie in Bergeijk | Fysio van de Gevel

Een menselijk lichaam is een geheel van spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Fysiotherapie is erop gericht dit samenspel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fysio van de Gevel, is een fysiotherapiepraktijk uit Bergeijk met meerdere specialisme, die pijn laat verminderen en het lichaam beter laat functioneren. Ontdek wat Fysio Bergeijk voor u kan doen.

Behandeling bij Fysio Bergejik

Frank van de Gevel, de fysio uit Bergeijk, ziet het menselijk lichaam als één geheel. Elke behandeling is uniek en altijd gericht op de persoonlijke klacht. Door specifieke behandeling en oefeningen is het streven het lichaam aan te spreken op het zelfherstellend vermogen. Daarbij kunnen hulpmiddelen als tape of een brace worden ingezet.

Specialismen bij een praktijk voor fysiotherapie in Bergeijk

Fysiotherapie in Bergeijk is gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven. Per klacht wordt gekeken naar de klacht, de oorzaak, de noodzakelijke behandeling en het voorkomen van terugkeer van de klacht. Door de diverse specialismen, kunnen vrijwel alle klachten behandeld worden en zodoende bereiken dat u met minder pijn of zelfs pijnvrij door het leven kunt.

Algemene fysiotherapie
Handtherapie
Shockwave therapie
Medical taping
Triggerpoint therapie

Snel geholpen door Van de Gevel fysio | Bergeijk en omgeving

Bij Fysio van de Gevel, de fysio uit Bergeijk, werken we altijd op afspraak en kunnen we vrijwel altijd binnen 48 uur met de eerste behandeling beginnen. Bent u niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is het mogelijk bij u thuis of in de zorginstelling af te spreken. Klik hier als u direct contact wilt om een afspraak te maken.

Vergoeding en verwijzing

Fysio van de Gevel, gevestigd in Bergeijk, heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een overeenkomst en kan daarmee de declaraties voor u uit handen nemen. Per verzekering of verzekeraar kan het aantal behandelingen verschillen. Wij kijken graag samen met u naar het aantal behandelingen.
Voor een behandeling bij fysiotherapie in Bergeijk is geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist.

Contact met Fysio Bergeijk

Fysiotherapie nodig in de omgeving van Bergeijk? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06-2921 6101. Fysio van de Gevel is gevestigd in Bergeijk, Paaldreef 6.

Maak een afspraak
Shockwave therapie