Skip to main content

Praktijk voor fysiotherapie in de omgeving van Eersel | Fysio van de Gevel

Het doel van fysiotherapie is erop gericht het samenspel tussen spieren, gewrichten, banden en zenuwen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fysio van de Gevel, een fysiotherapiepraktijk uit Bergeijk, kent meerdere specialismen en is erop gericht pijn te laten verminderen en het lichaam beter te laten functioneren. Ontdek wat deze fysio uit de omgeving van Eersel voor u kan doen.

Behandeling bij Fysio | Eersel en omgeving

In de nabije omgeving van Eersel vindt u Fysio van de Gevel. In de praktijk wordt naar het menselijk lichaam als één geheel gekeken. Iedere klacht vraagt dus om een specifieke en unieke behandeling, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan het werk zet. Met hulpmiddelen als een brace, een spalk of tape kan de behandeling ondersteund worden.

Specialismen bij de praktijk voor fysiotherapie

Verbetering van kwaliteit van leven is het doel waarop Fysio van de Gevel gericht is. Eerst wordt de oorzaak van de klacht grondig onderzocht, waarna een behandeling op maat kan worden gemaakt. Alles in overleg met de patiënt en uiteraard met als doel om terugkeer van de klacht te voorkomen. Het streven is om elke patiënt pijnvrij of met veel minder pijn door het leven te laten gaan. Vrijwel alle klachten kunnen behandeld worden. Fysio van de Gevel is gespecialiseerd in:

Algemene fysiotherapie
Handtherapie
Medical taping
Triggerpoint therapie
Shockwave therapie

Afspraak maken met Van de Gevel fysio uit de nabije omgeving van Eersel

Het is in de meeste gevallen mogelijk op korte termijn een afspraak in te plannen met Fysiotherapie van de Gevel. Eersel is dichtbij Bergeijk, waar de praktijk is gevestigd. Indien het niet lukt om de praktijk zelf te bezoeken, kan een huisbezoek of bezoek in de zorginstelling ingepland worden. Klik hier om direct in contact te komen met Fysio van de Gevel.

Verwijzing en vergoeding

Declareren van nota’s wordt voor u uit handen genomen. Fysio van de Gevel, uit de nabije omgeving van Eersel, heeft overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks. Er is direct te zien hoeveel behandelingen de verzekering toestaat.
Het is voor de meeste indicaties niet nodig een verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. U mag altijd direct contact opnemen, dan wordt samen gekeken naar de juiste behandeling.

Contact onze fysio | Eersel en omgeving

Fysiotherapie nodig in de omgeving van Eersel? Bel naar 06-2921 6101 of neem contact op via het contactformulier. Fysio van de Gevel vindt u in Bergeijk, Paaldreef 6.

Maak een afspraak
Fysiotherapie van de Gevel