Skip to main content

Fysio van de Gevel | Praktijk voor Fysiotherapie in de omgeving van Westerhoven

Het menselijk lichaam bestaat uit een samenspel van zenuwen, gewrichten, spieren en banden. De opdracht van een fysiotherapeut is om dat systeem zo soepel en probleemloos te laten verlopen. De specialismen van Fysio van Gevel, uit de omgeving van Westerhoven, zijn gericht op pijnbestrijding en het beter te laten functioneren van het lichaam.

Behandeling bij Fysio | Westerhoven en omgeving

U zoekt deskundige fysio? Westerhoven ligt op een steenworp afstand van Bergeijk waar Fysio van de Gevel is gevestigd. De praktijk is erop gericht om het samenspel tussen alle factoren in het menselijk lichaam op elkaar af te stemmen en zodoende het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Het lichaam wordt gezien als één geheel, waarbij elke specifieke klacht een unieke behandeling verdient. Hulpmiddelen als een spalk, brace of medical tape worden ingezet als de klacht erom vraagt.

De fysiopraktijk met vele specialismen

Tijdens de intake wordt een nauwkeurige analyse gemaakt van het klacht, de oorzaak en de mogelijke behandeling. Verbetering van de kwaliteit van leven staat daarbij voorop. Het voorkomen dat een klacht terugkeert, is het uitgangspunt. Daarbij is het streven de pijn zoveel mogelijk te verminderen of te bestrijden. Voor elke patiënt wordt een uniek en persoonlijk behandelplan gemaakt. In overleg met de patiënt wordt gekeken wat haalbaar en uitvoerbaar is.
Vrijwel alle klachten komen voor behandeling in aanmerking; Van de Gevel fysiotherapie uit de omgeving van Westerhoven is gespecialiseerd in:

Algemene fysiotherapie
Shockwave therapie
Handtherapie
Triggerpoint therapie
Medical taping

Fysio uit de nabije omgeving van Westerhoven

Veel klachten kunnen niet lang op behandeling wachten. Bij Fysio van de Gevel, uit de omgeving van Westerhoven, kunt u doorgaans binnen 48 uur terecht voor het eerste consult. Indien gewenst bezoekt de fysiotherapeut u aan huis of in de zorginstelling waar u verblijft. Klik hier om meteen een afspraak te maken met de praktijk.

Zorgverzekering

Het declareren van zorgnota’s wordt uit handen genomen; met vrijwel alle zorgverzekeringen zijn overeenkomsten afgesloten. In de systemen is na te gaan op hoeveel behandelingen een patiënt recht heeft. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en hoeft u zelf geen actie te ondernemen om nota’s in te dienen. Dat doet Fysio van de Gevel, uit de omgeving van Westerhoven, voor u.
Voor de meeste indicaties is het niet nodig een verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. U kunt direct een afspraak maken, zodat behandeling van uw klacht zo snel mogelijk van start kan gaan.

Contact met Fysiotherapie | Westerhoven en omgeving

Deskundige fysiotherapie nodig in de omgeving van Westerhoven? Bel naar 06-2921 6101 of neem contact op via het contactformulier. Fysio van de Gevel is gevestigd aan Paaldreef 6 in Bergeijk.

Maak een afspraak