Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Bij Fysio van de Gevel staat fysiotherapie centraal in het bieden van effectieve zorg voor een breed scala aan klachten. Of je nu herstelt van een blessure, chronische pijn hebt of je fysieke functie wilt verbeteren, onze fysiotherapie is erop gericht je te helpen je doelen te bereiken.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een therapievorm gericht op het verbeteren van beweging en functie, het verminderen van pijn en het bevorderen van algemeen welzijn. Onze behandelingen zijn gebaseerd op een grondige evaluatie en een persoonlijk behandelplan.

Behandelingsaanpak in fysiotherapie

Onze fysiotherapie omvat een breed scala aan technieken, waaronder oefentherapie, manuele therapie, en specifieke adviezen gericht op jouw specifieke situatie en behoeften. We werken samen met jou om het beste hersteltraject te vinden.

Voordelen van fysiotherapie

Fysiotherapie biedt talrijke voordelen, zoals het verminderen van pijn, verbeteren van mobiliteit, en het ondersteunen van herstel na operaties of blessures. Het kan ook bijdragen aan het voorkomen van toekomstige blessures.

Intergratie met andere behandelingen

Fysiotherapie kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals medical taping, handtherapie, en shockwave therapie, voor een holistische benadering van herstel.

Behandeling fysiotherapie

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik naar fysiotherapie komen?

De frequentie van je bezoeken hangt af van je persoonlijke situatie en behandelplan. Dit wordt bepaald in overleg met je therapeut.

Wat kan ik thuis doen om mijn herstel te ondersteunen?

We bieden advies en oefeningen die je thuis kunt doen om je herstel te ondersteunen en de effectiviteit van de therapie te vergroten.

Is fysiotherapie geschikt voor chronische pijn?

Ja, fysiotherapie is een effectieve manier om chronische pijn te beheersen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met jouw hersteltraject bij Fysio van de Gevel. Maak een afspraak voor persoonlijke fysiotherapie afgestemd op jouw unieke behoeften.