Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Bij Fysio van de Gevel bied ik gespecialiseerde handtherapie, een behandeling gericht op het herstellen en verbeteren van functies in handen en polsen. Deze therapie is ideaal voor mensen die herstellen van handletsel, last hebben van chronische aandoeningen of die hun handfunctie willen verbeteren.

Wat is handtherapie?

Handtherapie is een vorm van revalidatie uitgevoerd door gespecialiseerde fysiotherapeuten. Deze therapie richt zich op aandoeningen die de handen en polsen beïnvloeden, waaronder postoperatieve revalidatie, artritis, artrose en carpaal tunnelsyndroom.

Behandelingsopties binnen handtherapie

Handtherapie kan bestaan uit een scala aan behandelingen, waaronder spalken, oefentherapie, manuele therapie en pijnbeheersingstechnieken. Ook ben ik gespecialiseerd in het aanmeten van handspalken. De behandeling wordt afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt.

Voordelen van handtherapie

Deze therapie biedt meerdere voordelen zoals het verbeteren van handfunctie, het verminderen van pijn en het helpen beheersen van chronische aandoeningen. Het doel is om de handen weer optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven.

Combinatie met andere behandelingen

Handtherapie werkt vaak samen met andere behandelingen zoals fysiotherapie en medical taping, om een uitgebreide aanpak voor herstel te bieden.

Handtherapie hero

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten tijdens een handtherapie sessie?

Elke sessie is gericht op het verminderen van pijn en het verbeteren van de handfunctie door middel van aangepaste oefeningen en therapieën.

Hoe snel zie ik verbetering na het starten van handtherapie?

Verbetering kan variëren per persoon, maar veel patiënten ervaren binnen enkele weken verbetering van symptomen.

Is handtherapie alleen. voor mensen die een operatie hebben ondergaan?

Nee, handtherapie is geschikt voor iedereen die klachten heeft gerelateerd aan de handen of polsen, ongeacht of er een operatie heeft plaatsgevonden.

Maak een afspraak

Ontdek de voordelen van handtherapie voor jouw specifieke hand- of polsklachten. Maak een afspraak bij Fysio van de Gevel en begin aan je reis naar herstel en verbeterde handfunctie.