Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Bij Fysio van de Gevel bied ik Shockwave Therapie aan, een moderne en niet-invasieve behandelmethode die effectief is bij een verscheidenheid aan pijnklachten en chronische aandoeningen.

Wat is shockwave therapie?

Shockwave Therapie maakt gebruik van geluidsgolven om pijnlijke gebieden in het lichaam te behandelen. Deze therapie is bijzonder effectief bij chronische peesproblemen zoals hielspoor, tenniselleboog etc.

Indicaties voor shockwave therapie

Shockwave Therapie wordt toegepast bij een breed scala aan aandoeningen, waaronder chronische elleboogpijn, hielspoor en schouderklachten met of zonder verkalking. Het kan een krachtig alternatief zijn voor invasievere behandelmethoden.

Het behandelingsproces bij shockwave therapie

Tijdens de behandeling richt ik geluidsgolven op het getroffen gebied, wat helpt om de pijn te verminderen en het herstel van weefsels te bevorderen. Behandelingen duren meestal slechts een paar minuten en worden over een periode van enkele weken uitgevoerd.

Voordelen van shockwave therapie

Deze therapie biedt meerdere voordelen, waaronder snelle pijnverlichting, verbeterde mobiliteit, en het is een effectief alternatief als andere behandelmethoden geen verlichting hebben geboden.

Shockwave therapie in combinatie met andere behandelingen

Shockwave Therapie wordt uitstekend gecombineerd met andere behandelingen zoals handtherapie en fysiotherapie, om een holistische benadering van herstel te bieden.

Shockwave therapie hero

Veelgestelde vragen over shockwave therapie

Hoe effectief is shockwave therapie?

De effectiviteit van Shockwave Therapie is wetenschappelijk bewezen, vooral bij klachten die moeilijk te behandelen zijn met traditionele methoden.

Zijn er bijwerkingen van shockwave therapie?

Bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk, zoals lichte pijn of ongemak direct na de behandeling.

Hoe snel kan ik verbetering verwachten?

Veel patiënten ervaren na enkele sessies al verlichting, maar het totale effect is vaak merkbaar na afloop van de volledige behandelcyclus.

Maak een afspraak

Wil je de voordelen van Shockwave Therapie ervaren? Maak een afspraak bij Fysio van de Gevel en zet de eerste stap naar effectieve pijnverlichting en herstel.