Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Leven met aanhoudende spierpijn kan uitdagend zijn. Bij Fysio van de Gevel bied ik Triggerpoint Therapie aan, een gespecialiseerde behandeling die zich richt op het verlichten van jouw spierspanning.

Wat is triggerpoint therapie?

Triggerpoints zijn kleine, gevoelige plekken in de spieren die pijn en stijfheid kunnen veroorzaken. Triggerpoint Therapie is een techniek waarbij deze specifieke punten worden behandeld om spierspanning te verminderen en pijn te verlichten. Deze therapie is bijzonder effectief voor het behandelen van chronische pijn en spierknopen.

Het behandelingsproces bij triggerpoint therapie

Tijdens Triggerpoint Therapie gebruik ik verschillende technieken, zoals druk en massage, om de triggerpoints te ontspannen. Dit kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en pijn in de betreffende spieren te verminderen.

Voordelen van triggerpoint therapie

Deze therapie biedt verschillende voordelen. Het kan helpen om chronische pijnklachten te verminderen, de spierfunctie te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Veel patiënten ervaren na een behandeling een aanzienlijke verlichting van hun klachten.

Triggerpoint therapie en andere klanten

Triggerpoint Therapie is ook effectief voor het behandelen van andere gerelateerde klachten zoals nekpijn, rugpijn en schouderklachten. Het kan een belangrijk onderdeel zijn van een geïntegreerde aanpak voor deze aandoeningen. Ontdek meer over mijn aanpak voor nekpijn, rugpijn en schouderklachten.

Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten tijdens een triggerpoint therapie sessie?

Elke sessie is gericht op het identificeren en behandelen van specifieke triggerpoints om verlichting van pijn en spierspanning te bieden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit varieert per persoon, afhankelijk van de ernst en de aard van de klachten. Ik maak een persoonlijk behandelplan om de beste resultaten te bereiken.

Zijn er dingen die ik zelf kan doen om triggerpoints te verminderen?

Ja, regelmatige beweging en stretchoefeningen kunnen helpen. Ik geef je ook advies voor zelfzorg en preventie.

Maak een afspraak bij Fysio van de Gevel

Ervaar zelf de verlichting van spierpijn met Triggerpoint Therapie. Neem de eerste stap naar een comfortabeler leven en maak een afspraak bij Fysio van de Gevel.