Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Heb je last van nekpijn en ben je op zoek naar verlichting? Bij Fysio van de Gevel hebben ik de expertise om je snel weer vrij en comfortabel te laten bewegen.

Wat is nekpijn?

Nekpijn kan variëren van een lichte stijfheid tot een ondraaglijke pijn die je dagelijks leven beïnvloedt. Het kan ontstaan door een slechte houding, een ongelukkige beweging, langdurig zitten of zelfs door stress. Ontdek hoe ik je kan helpen op mijn klachtenpagina.

Oorzaken van nekpijn

De oorzaken van nekpijn zijn divers: van overbelasting en stress tot een verkeerde slaaphouding. Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen voor een effectieve behandeling.

Behandeling van nekpijn bij Fysio van de Gevel

Ik gebruik een combinatie van technieken zoals manuele therapie, specifieke oefeningen en advies om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken van jouw nekpijn aan te pakken.

Waarom kiezen voor Fysio van de Gevel voor jouw nekpijn?

“Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en samen werken we aan een herstelplan dat bij jou past. Meer over mijn aanpak vind je op de Over mij-pagina.

Behandeling nekpijn

Veelgestelde vragen over nekpijn

Wat zijn veelvoorkomende oorzaken van nekpijn?

Nekpijn kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder slechte houding, langdurig zitten, stress en fysieke overbelasting.

Wanneer moet ik medische hulp zoeken voor nekpijn?

Als je nekpijn ernstig is, niet verbetert of gepaard gaat met andere symptomen zoals tintelingen in de armen, is het verstandig om een afspraak te maken.

Hoe kan fysiotherapie helpen bij nekpijn?

Fysiotherapie kan helpen de pijn te verlichten, de beweeglijkheid te verbeteren en de onderliggende oorzaken aan te pakken door middel van oefeningen en manuele therapie.

Zijn er oefeningen die ik thuis kan doen om nekpijn te verlichten?

Ja, er zijn verschillende oefeningen die je thuis kunt doen. Ik zal je begeleiden met oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie.

Hoe lang duurt het voordat ik verlichting voel van mijn nekpijn?

Elke persoon reageert anders op de behandeling. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk verbetering in je situatie te brengen.

Maak een afspraak

Bevrijd jezelf van nekpijn en herwin je bewegingsvrijheid. Klik hier om een afspraak te maken.