Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Ervaar gerichte zorg voor hand- en polsklachten bij Fysio van de Gevel, waar persoonlijke aandacht en deskundige behandeling centraal staan.

Wat zijn hand en polsklachten?

Hand- en polsklachten kunnen variëren van tijdelijke overbelasting tot chronische aandoeningen zoals carpaal tunnelsyndroom en artritis. Deze klachten kunnen je dagelijkse activiteiten ernstig beïnvloeden. Ontdek hoe ik je kan helpen op mijn behandelingenpagina.

Symptomen en oorzaken van hand en polsklachten

Symptomen van hand- en polsklachten kunnen pijn, stijfheid, zwelling en een verminderde beweeglijkheid omvatten. Oorzaken zijn vaak overbelasting, repetitieve bewegingen of blessures.

Behandeling van hand en polsklachten

Met een reeks gespecialiseerde behandelingen, waaronder manuele therapie en oefeningen, pak ik de oorzaak van jouw hand- en polsklachten aan voor een duurzaam herstel.

Waarom kiezen voor Fysio van de Gevel

Bij Fysio van de Gevel sta jij centraal. Mijn expertise in hand- en polstherapie zorgt voor behandelingen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. Lees meer over mijn aanpak op de Over mij-pagina.

Behandeling hand en polsklachten

Veelgestelde vragen over hand- en polsklachten

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van hand- en polsklachten?

Hand- en polsklachten kunnen ontstaan door diverse factoren, zoals overbelasting, repetitieve bewegingen, sportblessures of leeftijd gerelateerde slijtage.

Hoe weet ik of mijn hand- of polsklachten serieus zijn?

Als je constante pijn ervaart, zwelling of beperking in beweging ziet, is het raadzaam om een afspraak te maken. Vroegtijdige behandeling kan helpen om verdere complicaties te voorkomen.

Kan fysiotherapie helpen bij carpaal tunnelsyndroom?

Ja, fysiotherapie kan zeer effectief zijn bij het verlichten van de symptomen van carpaal tunnelsyndroom, vooral in de vroege stadia.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste bezoek voor hand- en polsklachten?

Tijdens je eerste bezoek zal er een grondige evaluatie van je klachten plaatsvinden, gevolgd door een gesprek over de meest geschikte behandelingsopties.

Hoe lang duurt een typisch behandeltraject voor hand- en polsklachten?

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van de ernst en de specifieke aard van je klachten. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk merkbare verbeteringen te realiseren.

Maak een afspraak

Begin met de juiste zorg voor je hand- en polsklachten. Klik hier om een afspraak te maken.