Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Leven met chronische pijn kan uitdagend zijn, maar je staat er niet alleen voor. Bij Fysio van de Gevel ben ik toegewijd aan het bieden van verlichting en verbetering van je levenskwaliteit.

Wat is chronische pijn?

Chronische pijn is pijn die langer aanhoudt dan de normale herstelperiode. Het verschilt van acute pijn doordat het een voortdurende en soms onvoorspelbare impact heeft op je leven en welzijn.

Oorzaken en impact van chronische pijn

Chronische pijn kan ontstaan door verschillende oorzaken, waaronder langdurige medische aandoeningen, blessures die niet goed genezen zijn of soms zonder duidelijke oorzaak. Het beïnvloedt niet alleen fysiek, maar kan ook emotioneel en psychologisch zwaar zijn.

Behandelingsmethoden voor chronische pijn

Ik gebruik diverse behandelmethoden, waaronder manuele therapie, oefentherapie en advies over pijnmanagement, om je te helpen de pijn te beheersen en je algemene welzijn te verbeteren. Meer over mijn behandelingen vind je hier.

Individuele aanpak bij chronische pijn

Elke patiënt is uniek, en daarom is mijn aanpak altijd persoonlijk. Ik richt me op het begrijpen van jouw specifieke situatie en werken samen aan een plan dat afgestemd is op jouw behoeften.

Behandeling chronische pijn

Ervaringsverhalen van patiënten

Lees hier de verhalen van cliënten die ik heb geholpen hun chronische pijn te beheersen en een betere kwaliteit van leven hebben bereikt.

Maak een afspraak voor chronische pijn bij Fysio van de Gevel

Begin vandaag nog aan je reis naar een leven met minder pijn. Klik hier om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over chronische pijn

Wat kan ik zelf doen om chronische pijn te beheersen?

Naast professionele behandelingen zijn er dingen die je zelf kunt doen, zoals regelmatig bewegen, stressmanagement technieken toepassen en gezond eten.

Is chronische pijn te genezen?

Hoewel chronische pijn vaak een langdurige aandoening is, kunnen de symptomen vaak aanzienlijk worden verminderd met de juiste behandeling en zelfzorgstrategieën.

Hoe vaak moet ik voor behandeling komen?

De frequentie van behandelingen hangt af van jouw specifieke situatie. Ik zal samen een behandelplan opstellen dat aansluit bij jouw behoeften.