Skip to main content

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Ervaar gespecialiseerde zorg voor rugpijn bij Fysio van de Gevel, waar ik je help om weer pijnvrij en comfortabel te bewegen.

Wat is rugpijn?

Rugpijn kan variëren van lichte ongemakken tot ernstige, beperkende pijn. Het kan acuut of chronisch zijn en is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen fysiotherapie zoeken.

Oorzaken van rugpijn?

Rugpijn kan ontstaan door een scala aan oorzaken, zoals slechte houding, overbelasting, sportblessures of zelfs stress. Begrijpen wat de pijn veroorzaakt, is de eerste stap naar effectieve behandeling.

Behandelmethoden voor rugpijn

Bij Fysio van de Gevel bied ik diverse behandelingen voor rugpijn, waaronder manuele therapie, specifieke oefeningen en advies voor thuisoefeningen. Elk behandelplan is afgestemd op jouw unieke situatie. Meer over mijn aanpak vind je op de behandelingenpagina.

Persoonlijke aanpak en voordelen bij Fysio van de Gevel

Mijn aanpak is persoonlijk en toegespitst op jouw specifieke behoeften. Ik richt me niet alleen op symptoombestrijding, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van jouw rugpijn.

Behandeling rugpijn hero

Ervaringen van cliënten

Lees hier hoe anderen hun rugpijn hebben overwonnen met de hulp van Fysio van de Gevel en ontdek hoe ik ook jou kan helpen.

Maak een afspraak

Klik hier en neem de eerste stap naar een leven zonder rugpijn.

Veelgestelde vragen over rugpijn

Hoe kan ik mijn rugpijn thuis verlichten?

Eenvoudige maatregelen zoals warmte/koude therapie, lichte stretchoefeningen en een goede houding kunnen thuis verlichting bieden.

Is rugpijn een teken van een ernstige aandoening?

Hoewel rugpijn vaak te wijten is aan niet-ernstige oorzaken, is het belangrijk om bij aanhoudende of ernstige pijn medisch advies in te winnen.

Kan rugpijn voorkomen worden?

Ja, door regelmatig te bewegen, een goede houding aan te houden en ergonomische werkgewoonten te ontwikkelen, kun je de kans op rugpijn verkleinen.

Hoe snel kan ik verbetering verwachten nat het starten van de behandeling?

Dit varieert per persoon, maar veel patiënten melden verbetering na enkele behandelsessies.